Iedere baby ligt er heerlijk in. Lekker warm en een veilig gevoel geeft de slaapzak aan iedere baby. Een essentieel item voor je baby. Ik zette de 8 leukste slaapzakken voor je op een rij.Een slaapzak is een essentieel item voor je baby. Ze liggen er heerlijk warm in en geeft een geborgen gevoel. Zelf vond ik het handig om er altijd 1 extra te hebben zodat mocht er een ongelukje zich voordoen ik altijd een reserve had. En wist je dat een slaapzak ook een leuk en origineel kraamkado kan zijn? Hier denken de meeste mensen niet aan maar dit is natuurlijk ook een onmisbaar item.

Waar let je op bij de aanschaf?

Let erop dat er een lange rits in zit. Mocht het nodig zijn kan je je kindje makkelijk verschonen. Daarnaast is het heerlijk voor je mini als hij lekker zacht is uiteraard.
Voor de veiligheid is het belangrijk dat hij aan de bovenkant, bij de hals, goed aansluit. Zo kan je kindje zich niet in de slaapzak wurmen zodat hij kan stikken.

Wasvoorschriften

Over het algemeen zijn deze hetzelfde voor alle slaapzakken, uiteraard kunnen er altijd uitzonderingen zijn dus lees voor de zekerheid het label. Over het algemeen wordt er geadviseerd om de slaapzakken op 30 graden te wassen, niet te strijken en niet in de droger te doen. Zo hou je de kwaliteit van de slaapzak het beste gewaarborgd.

8x Slaapzakken

slaapzakkenDeze leuke slaapzak van Snoozebaby koop je hier voor 32,95. Je kunt hem gebruiken vanaf 9 maanden t/m 24 maanden.

slaapzakken snoozebabyDeze slaapzak van Snoozebaby koop je hier voor 32,95. Hij is voor 3 tot 9 maanden.

De slaapzakken van Elektrik kids worden in Canada gemaakt en gelukkig nu ook in Nederland overgewaaid. slaapzakken slaapzakken pinquin slaapzakken ruler slaapzakken sharkDeze slaapzakken zijn te koop voor 0-3 maanden en 3-6 maanden. Je koopt ze hier voor 39,95.

Deze populaire haai mag uiteraard niet in het rijtje ontbreken. Wedden dat je kleintje er veilig in licht.slaapzakkenJe koopt hem hier voor 79,95. Deze leuke haai is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder blauw, roze en zwart.

Een van mijn favorieten merken is Poetree, een exclusief merk met een prachtige baby en kinderlijn. Je koopt hier onder andere de mooiste dekens en slaapzakken. slaapzakkenMeer informatie over deze mooie lijn vind je hier.

Foto credits: Poetree, Kidooz, Elektrik kids, Snoozebaby

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *