Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. En laten we dan maar direct met het goede nieuws in huis vallen want uiteraard heeft de Sint ook aan de mama’s gedacht. Maar wellicht kan je hem zelf wat inspiratie geven voor een leuke kado voor jou?Uiteraard mogen de lieve en hardwerkende mama’s niet worden overgeslagen met Pakjesavond. Ik heb een aantal leuke Sintkado’s op een rij gezet waar je wellicht heel blij van wordt.

8x Sintkado’s

Etos pakt dit jaar weer feestelijk uit. Zo hebben zij een heerlijke lijn van diverse bodymists. maar liefst 5 waarvan 1 nieuwe in de deze lijn. Mijn favorieten zijn de ‘Forever Love’ en de ‘Dreamy garden.Sint kado's voor mama sintkados-mama2 Nog een leuke bijkomstigheid.. Ze kosten slechts 5,99 en je koopt ze hier.

Ook een lekkere handcrème mag niet in dit rijtje ontbreken. Dit is één van de items die eigenlijk nooit ontbreekt in mijn handtas. De crème is verrijkt met sheaboter en geparfumeerd met een vers boeket witte bloemen en groene thee. Al helemaal met dit herfstachtige weer heb ik mega droge handen en wat is dan lekkerder om je handen in te vetten met een crème die óók nog eens lekker ruikt. sint kado's mamaJe koopt hem hier voor 8 euro.

Ted Baker

En ook een kado om stiekem bij weg te dromen mag niet ontbreken. Helemaal verliefd ben ik op deze leren tas van Ted Baker. Sintkado's voor mama Je koopt hem hier voor 210 euro.

Ook deze set staat heel hoog op mijn (droom)verlanglijstje… Sintkado's voor mamaJe koopt de set, bestaande uit portemonnee en armband hier voor 65 euro.

Eén van de dingen die ik sinds het moederschap veel te weinig doe, maar juist zo van kan genieten is een gezichtsmasker nemen. Een flinke oppepper van het weinig slapen en de hele dag druk in de weer zijn. Filorga heeft twee super gave maskers op de markt gebracht waar ik zelf mega blij mee ben. Het Time Filler Mask heeft al een bewezen werking na slechts één keer gebruik. Het heeft een liftend effect, strijkt de huid gladder en heeft een zichtbaar verjongend effect. Dit zwarte masker laat je 15 minuten intrekken op je gezicht voor het beste resultaat. Ook het Time Filler Mask is een ware aanrader. Dit masker heeft ook een bewezen werking na slechts één keer. Het heeft een maximaal hydraterend effect, intens opvullend effect en een direct oplichtend effect. Als je dit zo leest wordt je direct hebberig toch?! Sintkado's voor mamaSintkado's voor mamaJe koopt de maskers voor 9 euro per stuk.

Ook het spraakmakende boek Judas, het boek van Astrid Holleder mag niet ontbreken. Dit boek was binnen één dag uitverkocht en is nu nageleverd. Het meeslepende verhaal van de zus van Nederlands bekendste crimineel Willem Holleder is hier te koop voor 22,50.sintkado's mama

Sintkado's voor mamaOok leuke kaarsen zijn altijd een succes om te geven. Deze leuke kaars koop je bij Zusss voor 14,95.

Top van mijn persoonlijke lijstje

Bovenaan mijn wenslijstje voor Sintkado’s staat deze ketting met initialen staat bovenaan mijn wenslijst. Hij is niet goedkoop maar je mag immers alles op je wenslijstje voor de Sint zetten toch?! Sintkado's voor mamaJe koopt hem hier met 2 initialen voor 369 euro.

Foto credits: Etos, Minitials, Ted Baker, Zusss, Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *