Heb jij het al eens meegemaakt? Je gaat op stap én precies deze keer ben je de extra luier vergeten, die oh zo hard nodig is. Of je eet samen lekker een ijsje (wat volgens mij nooit zonder knoeien kan) en je zou daarna nog bij je vriendin langs gaan? En uitgerekend dan heb je geen reservekleding mee. Daarom neem ik nu standaard een rugzakje mee. Gelukkig heb je tegenwoordig de leukste uitvoeringen en hiermee direct een leuke modeaccessoire. Ik selecteerde een aantal favorieten voor je. Rugzakjes voor kids hebben vaak namelijk niet alleen een leuke uitstraling, maar zijn ook reuze handig wanneer je spruit gaat logeren bij opa en oma, naar de kinderopvang of gezellig een dagje uit gaat. Maar ook aan de ergonomie is gedacht. Zo zijn de bandjes bijna allemaal te verstellen en moeten ze aan allerlei andere criteria voldoen, om de rugzakjes gebruiksvriendelijk te maken.

Toen Olivia baby was, gaf ik haar al een rugzakje mee naar de crèche. Maar ook tijdens onze vakantie in Kaapstad moest dit rugzakje altijd mee naar het strand. En niet te vergeten de spontane uitjes. Vaak bij deze uitjes heb je meer dan ooit een ‘overlevingspakket’ nodig.

Olivia’s rugzak

Welke moeder is het nog niet overkomen? Je gaat op stap en hebt altijd van alles mee, maar uitgerekend dit keer ben je de luier vergeten en heb je hem zo hard nodig. Of je gaat lekker samen een ijsje eten en bent een schoon truitje vergeten en je moest nog bij je vriendin op de thee. Dit is mij dus al een paar keer overkomen en heb ervaren dat je écht altijd iets schoons bij je moet hebben. Het zij in de tas of in de auto. Daarom neem ik standaard haar rugzakje mee met een ‘overlevingspakket’. Hier stop ik een schoon kledingsetje in, een schone luier, een pak luierdoekjes, haar medicatie en een pakje koekjes. Ik merk hierbij nu altijd goed, dat voorbereid op pad gaan stress wegneemt.

8x Rugzakjes

Winkel Jippie verkoopt alles voor blije kindjes. En dat zie je ook wel terug in het assortiment. Een verzameling van vrolijke kleurtjes en ook rugzakjes zie je terugkomen in allerlei leuke prints. Wat vind je bijvoorbeeld van deze rugzak? Met roodkapje haal je gegarandeerd een topper in huis.rugzakjes Je koopt hem hier voor 17,95.

Dit rugzakje is ook een aanrader. Hij is gemaakt van afneembare stof. Zo kan je lekkage en andere vlekken eenvoudig wegpoetsen.rugzakjes Je koopt de tas met visjes hier voor 17,95.

Dit lieve rugzakje staat vol met egeltjes. rugzakjesJe koopt hem hier voor 15,95.

En wist je dat Janod naast heel gaaf speelgoed ook rugzakjes verkoopt? Deze tijger is vooral bedoeld voor stoere kids. rugzakjesJe koopt hem hier voor 26,95.

rugzakjesDeze dinosaurus koop je hier voor 27,95.

Deze stevige rugtas kan net even wat meer hebben dan de anderen. Naast de goede kwaliteit heeft hij ook nog eens een leuke print van lemon drops. Ik ben fan!rugzakjesJe koopt hem hier voor 59,95.. Deze rugzak koop je hier voor 27,95.

En natuurlijk mag het Belgische Lilliputiens niet in dit rijtje ontbreken.rugzakjes Deze stoere rugzak koop je hier voor 34,95.

Wat mag er volgens jou niet ontbreken in een rugzakje? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring/ tips. Laat je het weten in een bericht?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *