Een poppenwagen is niet weg te denken uit ieder huishouden met een dochter. Wellicht heb je er zelf ook nog mooie herinneringen aan van toen jij een stuk jonger was. Hier thuis rent Olivia het liefst de hele dag met haar rieten poppenwagen door het huis. Naast leuke rieten wagens heb je ook genoeg alternatieven. Ik heb er een aantal voor je op een rij gezet. Je hebt prachtige poppenwagens. Zo zag ik op internet wagens voorbij komen in de leukste kleuren. Ook werden er tips gegeven dat jongens er ook prima mee uit de voeten kunnen met hun blokken of als bijvoorbeeld een soort van loopkar. Ook aan accessoires gaat er een wereld voor je open. Zo zie je mooie en luxueuze poppendekentjes het kan allemaal niet op.

Om te beginnen ging ik mij oriënteren voor mooie poppenwagens en deze heb ik voor je op een rij gezet.

Waar let je op bij het uitzoeken van een poppenwagen?

Allereerst is het belangrijk dat het meisje die hem zal ontvangen wel al een beetje kan lopen. Hij is namelijk vaak niet zo stevig als bijvoorbeeld een loopkar. Daarnaast zou ik erop letten van welk materiaal hij gemaakt is zodat je hem makkelijk kunt schoonmaken.

Overzicht Poppenwagens

Bij Petite Amélie, één van mijn favoriete winkels, heb je werkelijk een walhalla aan poppenwagens. Sorry maar met deze opsomming zal ik de keuze voor een poppenwagen niet veel makkelijker voor je maken. De een is nog mooier dan de ander..

De eerste poppenwagen is gemaakt van berkenhout en verkrijgbaar in de kleuren wit, roze, blauw, rood, oranje en geel. poppenwagenJe koopt hem hier voor 59,95.

Ook deze poppenwagen is gemaakt van berkenhout. Hij is verkrijgbaar in wit met roze of wit met paars. poppenwagens Je koopt hem hier voor 89 euro.

Deze kinderwagen is er één in mooie klassieke stijl. De rood met witte stippen is tijdloos en altijd een bestseller. poppenwagensJe koopt hem hier voor 49,90.

Ook dit is ook een wat klassieker model. Let erop als je interesse voor deze wagen hebt de levertijd iets langer duurt en waarschijnlijk begin december wordt.poppenwagen Je koopt hem dan hier voor 59,90.

Ook deze poppenwagen was bij mij liefde op het eerste gezicht. Hij is verkrijgbaar in het grijs en roze.poppenwagens Je koopt hem hier voor 139,95.

Het leuke van onderstaande wagen is dat er een dekentje wordt bijgeleverd. Zo kan elke poppenmama (of papa) direct op stap.poppenwagens Je koopt hem hier voor 89,95.

Ook bij het Sloveense merk Ooh Noo ontwerpt prachtig kinderspeelgoed. Zo verkopen zij onder andere deze eyecatcher. poppenwagensJe koopt hem hier voor 97,80. Let op de levertijd is ongeveer 2 a 3 weken.

En natuurlijk mag een rieten poppenwagen ook niet in dit rijtje ontbreken. Deze witte is dan wel gelijk een hele mooie..poppenwagens Je koopt hem hier voor 112,95.

Foto credits: Petite Amelie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *