Knuffels heb je in alle soorten in maten. Wanneer ik op zoek ga naar een knuffel kijk ik vooral hoe zacht hij is, want hoe zachter hoe beter. Daarom ik heb ik een aantal toppers voor je op een rij gezet én we hebben weer een super leuke winactie. De meeste baby’s hebben een favoriete knuffel. Deze moet overal mee naartoe en standaard mee naar bed. Omdat hij vaak zo intensief gebruikt wordt is het ook belangrijk dat je hem kunt wassen. Ik heb mijn favorieten voor je op een rij gezet.

8x Knuffels

Deze leuke knuffel wordt gegarandeerd een slaapmaatje. Hij is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk 30 cm en 50 cm. knuffelsJe koopt hem hier voor 11,95.

Deze vind ik zo leuk omdat hij zo ontzettend zacht is. Hij is van het populaire merk Done by Deer.knuffels Je koopt hem hier voor 16,95.

Deze knuffelbeer is in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk wit, roze, blauw, antraciet, beige en grijs.knuffels Je koopt hem hier voor 49,95.

En hoe leuk is dit konijn van Tartine et Chocolat? Hij is verkrijgbaar in het roze en blauw. knuffelsJe koopt hem hier voor 55,00.

Dit leuke konijn van Théophile & Patachou Doudou is verkrijgbaar in beige, roze en wit. knuffelsJe koopt hem hier voor 29,95.

De Happy Horse knuffel zijn ook al tijden populair. En niet geheel onterecht. Zo mooi, zacht en lief voor je kleintje. knuffelsJe koopt hem hier voor 24,95 en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Dit leuke konijn is niet alleen schattig maar ook nog eens verantwoord. Hij is namelijk gemaakt van 100% organisch katoen. Super gaaf toch?! knuffelsJe koopt hem hier voor 15,75.

En tot slot een knuffel van één van mijn favoriete winkels Evy+Anne. Heerlijk zacht en van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van biologische katoen.knuffels Je koopt hem hier voor 17,50. Goed nieuws want deze leukerd kan je winnen.

Winactie

Vandaag alweer de laatste winactie van de winweek. De hele week al staan er geweldige winacties online en ben dan ook ontzettend blij dat ook de laatste een topper is. Je kunt namelijk deze heerlijke zachte knuffel van Evy+Anne winnen.knuffels

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Evy+Anne
  • Geef aan waarom je wilt winnen
  • Volg onze instagrampagina Onlinelifestylemagazine

 

 

6 Comments on 8x knuffels én winactie 7

  1. Ach zo lief mijn kleindochter kan echt niet zonder haar knuffels en vooral haar knuffels met voetjes en handjes die houd ze stevig vast als ze gaat slapen dus ik doe graag mee voor Sophie rose want ik weet zeker dat ze ontzettend blij is met een schattig knuffeltje van Evy & Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *