Met de kerst in aantocht is het super leuk om te oriënteren én te shoppen voor de kerstdagen. Maar uiteraard mogen de kids hierbij niet vergeten worden. Koop je dit jaar een jurk voor je mini of een leuk overhemd voor je zoon? Ik heb de leukste kerstoutfits voor je kids op een rij gezetIk ben op zoek gegaan naar de leukste outfits voor kids voor de komende kerst. Uiteraard kan deze kleding met de jaarwisseling gedragen worden.

8x kerstoutfits voor je kids

Zara komt dit jaar ook met een aantal toppers voor kerst. Wat vind je bijvoorbeeld van dit leuke shirt? kerst kidsJe koopt hem hier voor 9,95. Vanaf maat 80.

Dit leuke jurkje koop je ook bij Zara.kerst kids Je koopt hem hier voor 19,95.

En wat vind je van deze leuke trui met hert voor boys? kerstoufits kidsJe koopt hem hier voor 14,95.

Blazers voor kids zijn helemaal hip. Daarom was ik ook op slag verliefd op deze blazer voor boys. kerstoutfits kidsJe koopt deze velours blazer hier voor 19,95.

Bij Mingo Kids koop je prachtige basic items. Deze kunnen ook buiten de kerst om nog worden doorgedragen. kerstoutfits kidsDeze leuke longsleeve koop je hier voor 27,50. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 62.

Deze leuke bodywarmer is van Carlijn Q. Een merk wat je zeker niet mag missen. kerstoutfits kidsGoed nieuws want deze bodywarmer is nu in de sale voor slechts 25 euro. Je koopt hem hier. 

Of wil je dit jaar gaan voor een simpel maar leuk bedruk shirt/ daarvoor ben je bij Kleren maken de baby aan het juiste adres. kerstoutfits kidsDit leuke shirt koop je hier voor 15,95.

Een overhemd blijft nog altijd een topper voor boys. Deze leukerd koop je bij de H&M, inclusief vlinderdas. kerstoutfits kidsJe koopt hem hier voor 17,99.

 

 

Foto credits: Zara, Carlijn Q, Mingo, kleren maken de baby

 

 

2 Comments on 8x kerstoutfits voor kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code