Ook zo genoten van het weer van afgelopen weekend? De lente is officieel in volle gang en dat betekent het uitmesten van de kledingkast van je kid(s). De warme truien en dikke broeken mogen plaatsmaken voor onder andere vrolijke jurkjes. Ik selecteerde er acht voor je. Nu de lente in volle gang is hangen ook de winkels weer vol met de nieuwe collecties. Ik word er zelf ontzettend vrolijk van. Ook voor aankomend seizoen zie je allemaal leuke prints, vrolijke kleuren en leuke teksten op de kleding voorbij komen. Ik selecteerde 8 jurkjes voor je, gewoon om te inspireren en vervolgens lekker te shoppen. Ga jij voor het ‘klessebes’ jurkje of een vrolijke print?

8x Jurkjes

No Colours heeft recent de nieuwe collectie gepresenteerd en daar word je hebberig van. Wat vind je bijvoorbeeld van dit jurkje? no coloursJe koopt hem hier voor 26,95. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 50.

Ook dit leuke jurkje met ogen behoort tot de collectie van No Colours. jurkjesJe koopt hem hier voor 26,95.

Dit leuke spijkerjurkje is tijdloos en makkelijk te combineren met bijvoorbeeld sneakers of slippers. Je hebt al snel een fashionable outfit klaar voor je mini! jurkjesHij is van het merk Imps&Elfs en je koopt hem hier voor 34,95.

En hoe leuk is dit jurkje van Karl Lagerfeld? Je moet er wel dieper voor in de buidel tasten dan de andere jurkjes in dit overzicht maar dan heb je wel een prachtexemplaar in handen.jurkjes Je koopt hem hier voor 75,00, vanaf maat 62.

Dit vrolijke jurkje is van het merk Noppies. Dit populaire merk kenmerkt zich door de zachte materialen voor jonge kids. jurkjesDit jurkje koop je hier voor 25,00.

Ook Z8 heeft weer een prachtige collectie gepresenteerd. jurkjesDit leuke jurkje met Tulle rok koop je hier voor 39,95.

jurkjesDit jurkje van Mim-pi koop je hier voor 49,95.

Dit jurkje staat bovenaan mijn verlanglijstje voor Olivia. Nu ze volop praatjes heeft valt dit jurkje helemaal op zijn plaats. Hij is verkrijgbaar in wit en blauw. jurkjesJe koopt hem hier voor 37,00.

 

Fotocredits: Mim-pi

 

 

1 Comment on 8x Jurkjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *