Als je zwanger bent van je kindje wil je je natuurlijk tot op in de puntjes voorbereiden. Alles moet perfect zijn of het liefst nog een beetje meer dan dat. Essentieel hierbij is de babykamer. Ik ging op zoek naar inspiratie en zocht een paar leuke shoptips voor je op.Uiteindelijk heeft iedere baby een paar essentiële dingen nodig om te groeien en dat is voeding en liefde. Maar uiteraard wil je je uiterste best doen om dit in zo’n leuk mogelijke omgeving te doen. Ik ging op zoek naar mooie babykamers en zocht een aantal belangrijke items voor je uit.

Babykamers

Zelf ben ik groot fan van de Scandinavische stijlen. Je ziet hierbij veelal pasteltinten en hout. Maar ook de strakke, witte meubels doen hierbij niet onder. Hier een kleine impressie van werkelijk waar adembenemende babykamers die ik op mijn zoektocht tegen kwam:babykamers babykamer7 babykamers1 babykamers3 babykamers4 babykamers5 babykamersbabykamers

Shoptips voor de babykamers

Dit te leuke bedje koop je onder andere bij Kinderwonderland. Je moet er wel diep voor in de buidel tasten maar dan krijg je wel een prachtige bedje. babykamersJe koopt hem hier voor 749,00. Het leuke is dat je er ook een bijpassend poppenbedje bij hebt. Te schattig toch?! babykamersJe koopt hem hier voor 149,00.

Gerelateerde artikelen: commodes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code