Vandaag deel ik 5 speelgoedtips met je op de blog en zet ik mijn eerste winactie online. Afgelopen week hebben we op Instagram de magische 5000 volgers bereikt en dat wil ik heel graag met jullie vieren. Leuke dingen moeten immers gevierd worden in het leven toch?! Vanaf vandaag zal er een week lang, elke dag een mooie Giveaway online komen. Vandaag trap ik af met winactie 1. Een houten koffiezetapparaat dat je gewoon wilt hebben. Je koopt hem bij Eerlijk Speelgoed. Waarschijnlijk heb je wel van deze leuke webshop gehoord. Deze winkel onderscheidt zich met mooi speelgoed van hoge kwaliteit. Zij volgen de trends nauwlettend en voegen bijna wekelijks nieuwe items toe aan hun assortiment. Zeker een shop om in de gaten te houden dus.

5x Speelgoedtips

Helemaal hot zijn de balance boards. Wie kent ze niet? Dit is weer zo’n speelgoeditem waar kinderen uren zoet mee kunnen zijn. Deze borden zijn een must om je kindje het evenwicht te laten oefenen, de hand-oog coördinatie te oefenen en de spieren te versterken. Daarnaast is dit bord van een hoogwaardige kwaliteit hout gemaakt. Do I need to say more? Ik ben fan! winactie 1Je koopt hem hier voor € 74,99.

En hoe leuk is deze speelkoffer? Hij bestaat uit wel 40 onderdelen, waaronder een treinset met spoor, bomen en een station. winactie 1Je koopt hem hier voor € 59,99.

Er wordt steeds meer aandacht gegeven aan gezonde voeding. Gelukkig maar, want het is belangrijk. En daarnaast vind ik het zelf ook nog eens heel erg lekker. Ook voor kinderen wordt hier veel aandacht aan besteed. En hoe leuk is deze set dan ook voor je kids? In een handomdraai maken zij nu een heerlijke fruitsalade voor je. winactie 1Je koopt deze set hier voor € 13,99.

Trekdieren staan hoog op het lijstje van aanraders van cadeaus. Vaak heb je hiermee een origineel cadeau gescoord dat ook nog eens heel goed in de smaak valt bij kids. Deze muis is wel heel bijzonder. Tijdens het trekken beweegt zijn lichaam vrolijk mee, doordat hij uit 2 delen bestaat. Hij heeft rubberen wielen, waardoor hij geen geluid maakt bij het lopen of krassen op de vloer achter laat. winactie 1Je koopt hem hier voor € 19,99.

Winactie 1

keukenset Winactie 1Wat vind je van dit koffiezetapparaat met kopjes en schoteltjes? Je koopt hem hier voor  € 24,99. En leuk nieuws: ik mag namelijk in samenwerking met Eerlijk Speelgoed dit te gekke koffiezetapparaat weggeven. Welke keukenprins of -prinses kan ik hier heel blij mee maken?

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like Eerlijk Speelgoed en Onlinelifestylemagazine op Facebook
  • Like Eerlijk Speelgoed en Onlinelifestylemagazine op Instagram
  • Delen of taggen van vrienden wordt erg gewaardeerdwinactie 1Veel succes. Over 2 weken maak ik de winnaar bekend.

 

/ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Eerlijk Speelgoed /

5 Comments on 5x speelgoedtips én winactie 1

  1. Deze is echt zoooo leuk! Mijn zoontje loopt de hele dag te slepen met plastic kopjes “mama koffie lus?” “Mama koffie” “papa koffie” hoe lief is dat ? Iedereen krijgt koffie maar thee mag ook!

    Ik weet 100% zeker dat hij dit geweldig vind!

  2. Gaaf! Die zou super gaaf zijn voor in mijn kleutergroep. Daar spelen ze heel erg graag in de poppenhoek. Maken ze vaak lekkers in het keukentje en komen de juf graag koffie brengen. Hoe leuk als dit dan ook gezet kan worden.

  3. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ik hou van mooi houten speelgoed. Volg op Bloglovin en gedeeld via G+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *