Gisteren heb ik al een artikel gepubliceerd over sneakers voor je babyboy. De sneakers voor je babygirl mogen dan natuurlijk ook niet ontbreken op de blog. Ook vandaag geef ik je wederom tips voor een aantal toppers, maar nu voor de babygirls.Sneakers vind je overal. Je ziet ze in de meest uiteenlopende kleuren en uitvoeringen. Ik selecteerde mijn favorieten voor je.

5x Sneakers voor je babygirl

Deze leuke sneakers vind je bij Zara. Je koopt ze vanaf maat 18 al dus goed nieuws dat je babygirl ze al vrij snel aankan. sneakers babygirlJe koopt ze hier voor 17,95.

Deze witte sneakers vind je ook bij Zara.sneakers babygirl Je koopt ze hier voor 19,95.

Ook deze sneakers koop je bij Zara. Deze hoge, leren uitvoering heeft een ijsjesprint. sneakers babygirlZe zijn verkrijgbaar vanaf maat 18 t/m 25 en je koopt ze hier voor 22,95.

En hoe cool deze sneakers van Adidas. Ik heb ze zelf gekocht voor Olivia en ben er zó verliefd op. Mocht je deze willen kopen zou ik wel snel zijn aangezien ze al in diverse shops zijn uitverkocht en nog onduidelijk is of ze nageleverd gaan worden.sneakers babygirl Je koopt ze hier voor 59,95.

Daarnaast staan deze heel hoog op mijn wenslijstje. Ze zijn onder de sneakerfans ook razend populair. Deze schoen blijft trouw aan zijn oorspronkelijke uitvoering maar komt elk seizoen weer met leuke, andere prints. Daarnaast lopen ze ook nog eens voortreffelijk.  sneakers babygirlJe koopt ze hier voor 64,95.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *