Zelf ben ik groot fan van sneakers. Voor zowel jongens als meisjes en papa’s en mama’s. Voor het voorjaar zijn recent de nieuwe collecties uitgebracht en ik geef je dan ook heel graag inspiratie voor een paar toppers voor je babyboy. Goede schoenen zijn belangrijk voor iedereen. Daarom zijn sneakers zo gaaf. combineer ze met een leuke jeans en je hebt ook nog eens direct een hippe outfit. Ik selecteerde mijn 5 favorieten voor je. Van een wit paar met illustraties op de zool tot aan hippe Jordans.

5x Sneakers voor je babyboy

Deze leuke sneakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 19.sneakers Je koopt ze hier voor €69 euro.

Deze Jordans komen over twee dagen uit. sneakers babyboyZe gaan €60 euro kosten en je koopt ze hier.

Deze uitvoering van Nike is al jaren een grote hit en wordt ieder seizoen weer een beetje aangepast met kleuren. sneaker babyboyDeze NIKE Roshe One koop je hier voor €45 euro.

Ook Zara heeft coole en betaalbare sneakers. Zo vind je hier onder andere dit leuke stoffen paar. sneakers babyboyJe koopt ze hier vanaf maat 20.

Ook deze witte sneakers vond ik in dit rijtje thuishoren. Wat zijn ze apart he met de illustraties op de zool? sneakers babyboyJe koopt ze hier voor 17,95 en zijn verkrijgbaar vanaf maat 18. Goed nieuws dus want al snel past jouw babyboy in deze toppers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *