Iedere moeder kan hier wel over meepraten. Tijdens je moederschap ervaar je wat nou wel echt mega handig is en wat absoluut een aanrader is voor iedere mom (to be). Inmiddels kan ik hier ruim over mee praten en heb een aantal praktische musthaves op een rij gezet. Je vraagt jezelf waarschijnlijk regelmatig af ‘waarom je dit niet eerder wist of waarom je hier niet eerder van had gehoord’. Precies hierom heb ik besloten om hier een blog aan te wijden. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee!

Waarom wist ik dit niet eerder?

5x Praktische musthaves voor iedere baby

Wat naar mijn idee absoluut niet mag ontbreken is een draagdoek. Omdat ik het eerste jaar grotendeels alleen met Olivia was moest ik dus zelf alles regelen en dat is soms best pittig. Ik kreeg als tip om een draagdoek aan te schaffen. Eerst vond ik dat er zelf nogal maf uitzien en zag mijzelf er nog niet mee lopen. Totdat ik echt tijd te kort kwam om hier thuis alles netjes te houden en dacht, baat het niet dan schaad het niet. Ik ging op onderzoek uit en eigenlijk kwam ik alleen maar lovende reacties tegen. Uiteindelijk kan ik deze mening ook volledig delen. Ik deed hier alles mee. Ik had ‘ineens’ mijn handen weer vrij en kon koken, opruimen, stofzuigen, enz. Ook nam ik hem mee op vakantie en dat is helemaal top. Ik noemde hem dan ook vaak mijn beste vriend. praktische musthaves babyIk had zelf deze Babylonia. Gelukkig werd er een cd-rom bijgeleverd met instructies hoe je deze moest omknopen. Dan was namelijk wel even een ding. Maar als je dat in de vingers heb is het ideaal in gebruik. Hij kost 59,95 en je koopt hem hier.

Praktische musthaves van Hip Hap

Zelf had ik een relatief kleine luiertas die bij de kinderwagen paste. Het was een mooie tas maar ik was er altijd alles in kwijt en daarnaast gebeurde het regelmatig dat een fles omviel en dan kan je wel invullen denk ik hoe de spullen in de tas eruit zagen.. Daarom vond ik deze luiertasorganiser zo super handig. Alles overzichtelijk en minder kans op lekkages.praktische musthaves baby Je koopt hem hier voor 4 euro. Hij is verkrijgbaar in het wit, roze en blauw.

Ook een voedingskussen mag niet ontbreken. Zelf gebruikte ik deze al tijdens mijn zwangerschap om een comfortabelere houding tijdens het slapen te hebben maar ook met de borstvoeding geven was hij erg praktisch. Bij Hip Hap koop je dit heerlijke voedingskussen. Deze heet niet voor niets ‘My best friend’ Voedingskussen. Dit kussen is genomineerd voor genomineerd voor de baby innovation award 2014. Voor deze prijs worden alleen items geselecteerd die een grote toevoeging leveren dus een grote eer. Praktische musthaves babyJe koopt hem hier voor 59,90. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints.

Evy+Anne Sleepstyle

Zelf was ik altijd aan het stoeien om lakens in te stoppen. Hier bedacht Evy+Anne een praktische oplossing voor. Zij ontwierp een laken met een instopstrook waardoor het definitief verleden tijd is om een groot stuk overbodig laken over te houden in het ledikant of in de kinderwagen. Super handig toch?! Hij is verkrijgbaar in diverse pastelkleuren en in diverse maten. Ook is er een mooie en bijpassende deken bij te koop.Praktische musthaves babyJe koopt hem hier voor 34,95.

Een goed boxkleed mag uiteraard ook niet ontbreken. Afgelopen jaar is Hangloose baby bekroond met de baby innovation award. Deze hangmat en boxkleed in 1 is een prachtig item waar je ongetwijfeld heel veel plezier van gaat hebben. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren. Je koopt hem hier voor 89 euro.hangloose babyIk ben heel benieuwd wat jouw echte musthave is geweest? Laat je het mij weten in een bericht?

 

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Hip Hap

 

 

2 Comments on 5x praktische musthaves voor iedere baby

  1. Die organiser is handig zeg! ga ‘m gelijk aanschaffen, want in mijn tas is het ook (uiteraard 😉 een rommeltje. Thanks voor de tip Juud!
    Mijn musthave tip die ik wil delen kreeg ik laatst van een vriendin en dat is… Hoe noem je het een organiser voor poedermelk. Kleine bakjes die op elkaar passen, waar je juist het aantal schepjes poedermelk in kan doen dat je kindje nodig heeft. Handig voor onderweg. Scheelt ook weer ruimte in je tas ;p. Schrijf het aantal ml. water erop dat erbij moet, super overzichtelijk! Ook handig voor bij de oppas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *