Door Olivia’s verjaardag heb ik weer boordevol inspiratie gekregen voor nieuwe artikelen. Zo heeft zij een aantal superleuke boekjes gekregen die ik graag met jullie wilde delen. Wellicht een kadotip voor een originele cadeaus?! Wat ik zo leuk vind aan verjaardagen is dat mensen je altijd blijven verrassen met een origineel cadeau. Zo hebben een aantal vrienden zulke leuke boekjes aan Olivia gegeven.

5x originele boekjes

Afgelopen week heb ik al een artikel gepubliceerd over Lilliputiens. Je vind hier naast te gekke tasjes, paraplu’s en speelgoed ook de leukste boekjes. Wat vind je bijvoorbeeld van deze? Ik vond hem vooral zo leuk omdat hij over Granny gaat en wij over 7 weken naar granny in Kaapstad gaan. Wij voeden Olivia 2-talig op en hiervoor is dit boekje met handpop ook uitermate geschikt aangezien er geen tekst in staat en hier volledig je fantasie bij los kunt laten gaan. originele boekjesJe koopt dit leuke boekje hier voor 24,99.

Mini boekjes vind ik ook ideaal. Zo heb ik altijd een boekje in mijn tas voor als Olivia zich verveelt. boekje origineelDeze is ook van Liliputiens en kost 9,95. Je koopt hem hier.

De feestbus van Fiep Westendorp is ook een aanrader. Het boek kan zelfs rijden om wielen die ronddraaien. Stap in de feestelijke bus en de vrolijke illustraties brengen je langs de Fiep-parade. originele boekjesJe koopt hem hier voor 17 euro.

Dit is denk ik wel het origineelste kado wat ik heb gekregen. Het boekje ‘Wat een pech, mijn naam is weg!’ is zo cool. Ontdek een geweldig gepersonaliseerd boek over een kind wat zijn naam kwijt is. Er is zowel een paarse versie voor meisjes als een blauwe versie voor jongens. Dit populaire boek is inmiddels meer dan 1 miljoen keer wereldwijd verkocht en hiermee dus een ware bestseller. In het boek gaat een jongen of meisje (afhankelijk van het geslacht van de ontvanger) die is zijn/haar naam verloren en op zoek gaat naar missende letters. Onderweg ontmoet de lezer allerlei wezens die elk 1 letter geven van de naam.originele boekjes Je koopt dit boek hier voor 30 euro.

Wat hier thuis ook altijd een groot succes is zijn de boekjes met flappen en voelboekjes. Hier waren wij dan ook extra blij mee dat we dit als kado kregen voor Olivia. Dit boekje ‘Dieren verstoppertje’ word dan ook heel vaak gelezen hier thuis. originele boekjesGelukkig heeft zij nu een leeftijd dat de flappen als flappen worden gebruikt en niet meer zo snel mogelijk losgescheurd worden;)

 

 

 

 

2 Comments on 5x originele boekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code