Muurstickers zijn razend populair. Je ziet ze in allerlei kleuren voorbijkomen, in de mooiste printen of met een prachtige tekst. Zo zie je bij Topmuurstickers hele gave, maar ook de muurstickers van Kek Amsterdam zijn altijd een succes.Zelf hebben wij een mooie tekst in de slaapkamer. Maar wellicht ga ik in ons volgende huis voor een mooie afbeelding. Ik heb een aantal favorieten voor je op een rij gezet.

5x Muurstickers

Wil je weer eens iets anders dan een schilderij aan de muur, dan kun je gaan voor een muursticker. Bij Topmuurstickers vind je een ruim assortiment aan stickers. Voor elk vertrek binnen je huis hebben zij een passende sticker. Zo vind je hier muurstickers voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, kinderkamer en meer. Bij alle muurstickers kan je zelf bepalen of je een sticker wilt of een sjabloon, de maat bepalen, of je de sticker wilt in spiegelbeeld en de kleur uitkiezen.

Collectie Topmuurstickers

Dit is slechts een greep uit de collectie:muurstickersMuursticker ‘Droom zacht’ koop je hier vanaf 26,20.muurstickersDeze muursticker ‘Always kiss me goodnight’ koop je hier vanaf 29,34.

muurstickersDeze muursticker ‘Dreams’ koop je hier vanaf 27,58.

Naast deze muurstickers verkoopt Topmuurstickers ook tuindoeken, posters en sjablonen.

Muurstickers van Kek Amsterdam

Kek Amsterdam verkoopt ook vele soorten muurstickers. Zo bestaat de collectie onder andere uit stickers van Nijntje, Fiep Westendorp, wilde dieren, huisdieren, lichtgevende stickers en levensechte bomen.

muurstickersDit lichtgevende konijn koop je hier voor 5,95. De afmeting is 10x 29 cm. Super leuk voor in de kinderkamer toch?!

muurstickersDeze levensechte boom koop je hier voor 79,95. De afmeting is 28x 260.

Fotocredits: Topmuurstickers, Kek Amsterdam

 

/Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Topmuurstickers/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *