Antwerpen is een van mijn favoriete Europese steden. Ik ga er dan ook graag naartoe voor leuke shops, lekker eten en niet te vergeten de heerlijke chocolade. Antwerpen staat echt met stip in mijn top 5 van leukste steden. Je kunt er heerlijk eten, gezellig wat drinken en lekker shoppen. Hoewel het zo’n geweldige stad is, gevuld met prachtige winkels, heb ik een greep gedaan uit de leukste winkels met kinderkleding van Antwerpen en deze voor je op een rij gezet.

Tips voor shops in Antwerpen

De eerste shop is de kidsshop ‘Play’ van Rewinddesign in de Kloosterstraat. Je kunt hier onder andere terecht voor de kinderkamer, schoenen, speelgoed, baby Essentials en mode. Ze verkopen merken zoals Anne-Claire Petit, CarlijnQ, Easy Peasy, Ferm Living, Greentoys, Amy&Ivor, Mingo, Ooh Noo. Alle producten die zij verkopen zijn op een verantwoorde manier geproduceerd. Naast deze kidsshop hebben zij ook een intereurwinkel wat zeker de moeite waard is om een kijkje te gaan nemen.Antwerpen kidsshopMeer gegevens over deze te gekke winkel vind je hier.

Een volgende tip is de leuke shop ‘I am kid’ op de Steenhouwersvest. Je kunt hier terecht voor schoenen zoals de te gekke sneakers en dr. Martens. Ook koop je hier leuke accessoires, pyjama’s, accessoires en prachtige kleding waaronder leuke regenjassen. Benieuwd naar deze shop en op zoek naar meer informatie over deze shop, dit vind je hier.

Ook zeker de moeite waard is ‘Kids on the docks’ aan de Vlaamse Kaai. De winkel bestaat sinds 1996 met luxe collecties van zorgvuldig geselecteerde merken van kleding, accessoires en interieur. Zo verkopen zij merken zoals Bambam, Annabel Kern, Bellerose, Bobo Choses, Bopita, Imps&Elfs, Koeka, Oeuf NYC, Petit Bateau en nog veel meer. antwerpen kidsontheblockMeer informatie over deze prachtige shop vind je hier.

Tot slot vind je bij Bellerose Kids op de Lombardenvest kan je terecht voor iets oudere kinderen van 6 tot 18 jaar. Je koopt hier Prachtige kleding in een iets hogere prijsklasse. er wordt met duurzame stoffen gewerkt en worden veel prints en opschriften gebruikt op de kleding om het een grappige touch te geven. Meer informatie vind je hier.

Heb je zelf nog aanvullingen van te gekke kisshops in Antwerpen die in dit rijtje ontbreken? Laat het mij weten in een bericht.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code