Speldjes en haarbandjes kan je niet genoeg hebben wanneer je dochters hebt. Bij Little Lauren ben je aan het juiste adres voor speldjes, maar ook leuke beanies en haarbanden behoren tot haar assortiment. Om je een impressie te geven van haar collectie deel ik graag mijn favorieten met je.

Wie is Little Lauren?

Wat begon met interieurproducten en producten voor de babykamer werd later uitgebreid met een brede collectie aan haarstrikken. Dit vormt momenteel het hoofdartikel van Little Lauren. De webshop wordt gerund door Deborah, moeder van Lauren (2016) en Jessie (2014) en je kunt hier terecht voor veelal haar eigen label. Super gaaf natuurlijk. Daarnaast is de webshop in korte tijd dusdanig hard gegroeid zij daarom heeft besloten haar collectie uit te breiden met andere fantastische merken.

5x Favorieten Little Lauren

Om je een indruk te geven van haar collectie deel ik graag mijn vijf favorieten met je. Het leuke aan de strikken bijvoorbeeld vind ik dat je ze zowel met een klikklak speldje kunt bestellen of met een elastiek. Hierdoor kan je een bestelling doen die volledig naar jouw wens is. little laurenDit speldje koop je hier vanaf 4,50.

Ook deze mat roze koop je bij Little Lauren.little lauren Je koopt hem hier vanaf 4,50.

Deze leuke Suede Bow is verkrijgbaar in diverse kleuren. little laurenJe koopt deze Suede Bow Pink hier vanaf 6,49.

En wat vind je van deze beanie? Super stoer toch?! Little LaurenDeze koop je hier vanaf 12,95. Hij is verkrijgbaar in diverse maten vanaf 0 maanden.

En tot slot deze Headband Knotted. Goed nieuws want hij is in de sale! Little laurenJe koopt hem hier voor slechts 4 euro.

 

 

Ook enthousiast geworden of wil je meer bekijken van de collectie? Je gaat hier naar haar website.

/ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Little Lauren /

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *