Wie graag op Instagram rondsnuffelt, ziet vaak genoeg foto’s van kindjes in mooie kleding. Ik denk dan vaak: waar kopen ze die toch? Want als ik even de stad in ga om nieuwe kleding voor mijn zoons te scoren, kom ik vaak met een lege tas thuis. Ik moet er dan wel bij zeggen dat het aanbod in Schotland een tikkeltje anders is dan dat in Nederland. Ik ben absoluut dol op conceptstores en kleine merken. Daarom deel ik ook graag drie leuke shops/merken met jullie, in Nederland, België en Frankrijk. 

3x leuke shops, ook over de grens

BE / Room 4 Kids

In Aalst (België) zit de ontzettend leuke winkel van Room 4 Kids. Het is een toffe conceptstore waar je leuke kleding, speelgoed, interieuritems en de meest leuke hebbedingetjes kunt vinden. Hier vind je onder andere het enorm leuke merk Sproet & Sprout. Ik ben fan!

Sproet & Sprout

NL / Kledingmerk Daphne Vos

Dit merk heeft ontzettend mooie kleding. Ik vind het extra leuk omdat alles handgemaakt en gezeefdrukt is, hoe gaaf is dat!

Deze twee truien behoren wel tot mijn favorieten. Ze hebben mooie kleuren en een leuk patroon. Ik heb ze nog niet besteld, maar ik ga het binnenkort zeker doen.

truien Daphne Vos

FR / Smallable

Zoals de naam het al zegt, verkoopt Smallable producten van kleine merken. Het zijn unieke producten die je niet overal ziet en daar word ik dan ook erg blij van. Het leukste aan deze winkel/webshop vind ik absoluut het speelgoed dat ze verkopen. Veel hout, weinig plastic en enorm veel keus. Ik weet zeker dat ik mijn zoontjes heel blij kan maken met die houten kraan!

Houten speelgoed, Smallable

De winkel van Smallable zit in Parijs en ze verzenden wereldwijd, al is voor de meesten van ons naar Nederland of België toch wel ver genoeg ;-).

 

Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code